Сделать домашней|Добавить в избранное
 

Кафедра хімії
Миколаївського національного університету
ім.В.О.Сухомлинського

 
» Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

Автор: babichoa от 6-03-2018, 15:15

6.03.18 на біологічному факультеті відбувся урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини». В цьому заході прийняли участь викладачі та магістри кафедри біології і кафедри хімії та біохімії, студенти 320 гр. біологічного факультету, учні та вчителі ЗНЗ №25.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»  

  


Організатор заходу, доцент кафедри біології, кандидат біологічних наук Тарасова С.М. наголосила, що метою даної співпраці є надбання навичок проведення інтегрованих уроків з біології, хімії та основ здоров’я.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини» 


Вчитель хімії ЗНЗ №25 Власик Людмила Іванівна підкреслила, що інтегроване заняття студентів, викладачів та учнів є одним з актуальних напрямків сучасної освіти (STEM –освіта).
Студент 320 групи Кліментьєв Ростислав – переможець конкурсу «Я – найкращий вчитель» - розпочав урок-конференцію.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини» 


Йому допомагали студенти групи 320 та учні 9 класу школи, розкриваючи поетапно основну інформацію про біологічні властивості, хімічну будову та вплив на здоров’я людини основних біологічних молекул – білків, вуглеводів, ліпідів, неорганічних біогенних елементів.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 


Старший викладач кафедри хімії та біохімії Цвях Ольга Олександрівна продемонструвала якісні реакції білків, вуглеводів та ліпідів.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 


Урок-конференція пройшов на високому навчально-методичному рівні, виявив зацікавленість всіх учасників та побажання продовжувати подібну співпрацю.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
  • Группа: Посетители
  • ICQ: 81607151
  • Регистрация: 25.02.2019
  • Статус: Пользователь offline
  • Комментариев: 573
  • Публикаций: 0
^

Назад Вперед
Наверх
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.